Info

Where are you Gong?

Pujahda sisään Humalistonkatu 8:n porttikongista. Entisen Turun Klubin tiloihin kohonnut Gong tarjoa monipuolisia live-elämyksiä. Gongin yhteydessä kahdessa kerroksessa sijaitseva Toby&Fellas tarjoaa laatuoluita, elävää musiikkia sekä karaokea.

Humalistonkatu 8A / 20100 Turku / Aukioloajat: pe & la klo 21-04 /
Ikäraja 18v / info@gong.fi / +358-(0)44 288 8888

Toby & Fellas aukioloajat: pe & la klo 21-04

Info

ENNAKKOLIPUT
Ennakkoliput Gongin keikoille ovat myynnissä Tiketin toimipisteissä sekä netissä www.tiketti.fi ja puhelinpalvelussa 0600-1-1616 (1,78 EUR / min+pvm) ma-pe 9-17 ja la 10-14. Tiketin toimisto sijaitsee osoitteessa Viilarinkatu 5, 20320 Turku. Tiketistä varatut ja ostetut liput voi lunastaa myös R-kioskeilta kautta maan. Gongin keikoille on saatavilla myös SMS- ja PDF-lippuja. Liput Gongin keikoille voi ostaa myös kulttuuriseteleillä (Smartumin Liikunta- ja Kulttuuriseteli, Smartum Saldo, Ticket Mind&Body, Ticket Duo, KulttuuriPassi, Tyky-Kuntoseteli+, Virikeseteli, Wellness Wallet).

ETEISPALVELUMAKSU
Gongin eteispalvelumaksu on 3 euroa ja se peritään asiakkailta, joilla on käyttöä eteispalvelulle.

KUVAAMINEN
Pokkarikameralla on mahdollista kuvata keikkoja ilman salamaa omaan kotialbumiin, ellei artisti ole kieltänyt kaikkea kuvaamista. Kuvaaminen irrotettavaa optiikkaa vaativilla ammattilaistason välineillä on sallittua ainoastaan työskentelemään saapuvalle medialle (Kysy kuvauslupaa info@gong.fi). Asiakkaiden ja henkilökunnan kuvaaminen on omien järjestyssääntöjemme vastaista.

LÖYTÖTAVARAT
Toimitamme kaikki löytötavarat Suomen löytötavarapalveluun (Satakunnantie 17, 20300 Turku), josta niitä voi tiedustella puhelimitse 0600 03391 (1,98€/min+pvm). Suomen löytötavarapalvelu palvelee ma-pe 10-18 ja la 10-14. Lisätietoja: www.loytotavara.net

MAKSUTAVAT OVELLA JA BAARISSA
Gongin tapahtumiin saa ostettua lippuja myös ovelta, mikäli tapahtuma ei ole jo loppuunmyyty. Ovelta ostettaessa liput voi maksaa käteisellä, pankki- ja luottokorteilla, kulttuuriseteleillä (Smartumin Liikunta- ja Kulttuuriseteli, Smartum Saldo, Ticket Mind&Body, Ticket Duo, KulttuuriPassi, Tyky-Kuntoseteli+, Virikeseteli, Wellness Wallet) ja -korteilla sekä Tiketin lahjakortilla. Baarissa voi maksaa käteisellä sekä pankki- ja luottokorteilla.

SAAVUTETTAVUUS
Mikäli olet tulossa keikalle pyörätuolilla, otathan etukäteen yhteyttä info@gong.fi sopiaksesi käytännön järjestelyistä ja saapumisajankohdasta henkilökuntamme kanssa. Avustaja pääsee sisään veloituksetta.

SOITTOAJAT JA AIKATAULUT
Bändien soittoajat lukevat Gongin tapahtumakalenterissa päivämäärän perässä. Soittoajat päivitetään yleensä viikko-pari ennen keikkapäivää, mutta aika kannattaa käydä vielä tarkistamassa lähempänä keikkaa, sillä muutoksia saattaa tulla esimerkiksi lämppärivahvistuksien myötä.

VIP-KORTIT JA VAPAALIPUT
Gongin VIP-kortti ja vapaalippu oikeuttaa sisäänpääsyyn tapahtumiin, jotka eivät ole loppuunmyyty. Poikkeuksiakin saattaa olla, jos tapahtuma ei ole Gongin järjestämä vaan tila on muulla järjestäjällä vuokralla. Kun VIP-liput eivät kelpaa, Gongin keikkakalenterissa näkyy merkintä: "VIP ei kelpaa" . Kannattaa huomioida, että keikka saattaa myydä loppuun myös ovelta.

Yhteystiedot

HUBARIA OY
Humalistonkatu 8A / 20100 Turku / info@gong.fi / +358-(0)44 288 8888

OHJELMAVASTAAVA 
Mikko Merimaa / mikko.merimaa@gong.fi / +358-(0)44 533 6533

RAVINTOLAPÄÄLLIKKÖ
Piritta Kallunki / pirre.kallunki@gong.fi

RAVINTOLATOIMENJOHTAJA
Jesse Salonen / jesse@tobyandfellas.fi

TUOTANTOVASTAAVA / BÄNDIBUUKKAUKSET TOBY AND FELLAS
Jan Trygg / jan.trygg@gong.fi