GONG Tapahtumat

Kynnet, Kaita Isäri Seppälä (soolo)

Liput ennakkoon alk. 11 €, ovelta 13 €, Ikäraja: K-18

EV54640.jpg

Kynnet on Hopeajärvestä, Love Sportista ja monista muista yhtyeistään tutuksi tulleen Teemu Tannerin sooloprojekti. Kynnet-yhtye kasvaa livenä viisihenkiseksi kokoonpanoksi. Yhtyeen jäsenten muita yhtyeitä ovat mm. Pintandwefall, French Films, Seksihullut, Sofa Pets ja Teksti-TV 666. Kynsien ensimmäinen biisi julkaistiin 2016 maaliskuussa ja yhtyeen musiikki on noteerattu myös kansainvälisesti Vicen musiikkisivun Noiseyn kautta. Yhtyeen mukaansatempaavia keikkoja on päästy kokemaan kotimaan rajojen ulkopuolella myös ainakin Ruotsissa ja Norjassa.

Kynnet-yhtyeen musiikki on piristävintä kotimaista lo-fi-jytää, jota viime vuosina on julkaistu. Viime vuonna kovaa julkaisutahtia ylläpitänyt yhtye lisää pökköä pesään myös tänä vuonna. Keväällä on luvassa muun muassa splittijulkaisu Miettiin-yhtyeen kanssa sekä huhtikuun loppupuolella julkaistu uusi single "Teemu, anna mahasi kasvaa." Syksyllä päivänvalon näkee kokonaan uusi Kynnet-albumi.

Kaita Isäri Seppälä on aiemmin mm. Lopunajan mies -yhtyeessä kitaraa soittaneen Harri Lindin tuore sooloprojekti. Kaita Isäri Seppälän äärimmäistä svengiä tihkuva elektronisvivahteinen rock tarkastelee musiikissaan ihmisenä olemisen ydintä maailmaa nähden kulkurin osuvalla otteella.

Neljän biisin Suudeltu Hyppää Kaamokseen -EP julkaistiin marraskuussa 2017. Harri Lindin lisäksi äänitteellä musisoivat Mikko Virta (rummut), Arttu Hasu (basso) ja Einari Stylman (syntetisaattorit).